Skip to main content

Om et døgn rejser vi hjem

Og vi glæder os – især Liva glæder sig til at komme hjem til sit eget værelse og til sin musik. Hun glæder sig også til at komme hjem til dyrene. Og til det grønne Danmark.

Karl glæder sig mest til at komme hjem til nem og fri adgang til internettet og til at være fri (for sin mors kontrol i det fremmede).

Jeg glæder mig til at komme hjem til de lange lyse sommeraftener. Her i Lima er dagen grå og mørket kommer ved halv seks tiden.

Jeg glæder mig også til rå grøntsager og smagfuldt vand direkte fra vandhanen. Herude har vi selvfølgelig holdt os til flaskevand og holdt os fra rå grøntsager af hensyn til vores maver. Sammen med god håndhygiejne tror vi. det er grunden til, at vi ikke har været dårlige. Overhovedet.

Tilbage i Lima var det rart at kunne skifte coca-teen ud med god kaffe. Og ungerne har fået kartoffelchips. Der er stadig madbanan-chips tilbage.

Nemt land at rejse i
Det har i det hele taget været meget nemt at rejse rundt i landet. Nord – syd. Øst – Vest. Og vi har været helt trygge det meste af vejen.

Kun Chimbote gjorde mig lidt nervøs, selvom vi intet konkret oplevede, som var skræmmende.

Det foruroligende var udelukkende noget i mit sind – noget fra gamle dage.

Nu glæder vi os alle til at komme hjem. Til at kunne være mere os selv og mere alene. Til at kunne være mere sammen med jævnaldrende.